ΑΡΜΕΚΤΗΡΙΑ - ΕΜΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗΣ

 Αρμεκτρια Αιγοπροβτων και Αγελδων

Η εταιρεα Fullwood Packo Group προσφρει αξιπιστες και οικονομικς λσεις που προσαρμζονται στο μγεθος της εκμετλλευσης του κθε κτηνοτρφου. Απ την λση της αμελκτικς μηχανς με κδο για μικρ κοπδια, τις αμελκτικς μηχανς με παγδες γργορης εξδου και τα περιστροφικ για μεγλα κοπδια καθιστον την εταιρεα προσιτ και πρτη στην επιλογ των κτηνοτρφων.

Ο σημαντικτερος λγος που κνει τα αμελκτρια της Fullwood - Packo πρτα σε επιλογ των κτηνοτρφων εναι τι υποστηρζεται στην Ελληνικ αγορ απ την εταιρεα ΕΜΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗΣ που διαθτει πολυετ περα, αξιλογο προσωπικ, μεγλο δκτυο αντιπροσπων, μεγλη ποικιλα μηχανημτων, αξιοπιστα και σιγουρι.

Προντα


Αυτματη Αφαρεση Συλλκτη
  Σστημα αναγνρισης – γαλακτομτρησης – διαχερισης αιγοπροβτων


Μια πλρης σειρ προντων εναι διαθσιμη για το ρμεγμα αιγοπροβτων και αγελδων. Απ τον συλλκτη στο αμελκτριο και στον εξοπλισμ ψξης. Μια πλρης αλυσδα ποιτητας στην παραγωγ γλακτος

Αμελκτικς μονδες: Ο εξοπλισμς λμεξης της Fullwood εναι ειδικ σχεδιασμνος για χρση τσο για πρβατα σο και για αγες. Μσα απ την ρευνα και την ανπτυξη χουν σχεδιαστε θλαστρα και κπελλα στε να ταιριζουν με τους διαφορετικος μαστος των ζων. Τα θλαστρα σιλικνης Fullwood παρχουν γργορη και πλρη μελξη.

Αντλα κενο: Μια αξιπιστη αντλα εναι το βασικ εργαλεο για αποδοτικ αμελγ. Οι αντλες κενο της Fullwood χρησιμοποιονται με επιτυχα σε αμελκτρια σε λο τον κσμο. Η σειρ αντλιν ευρτατη, και περιλαμβνει να μοντλο και για την δικ σας εγκατσταση.

Μονδες συλλογς γλακτος: Οι μονδες συλλογς γλακτος απ ανοξεδωτο ατσλι παρχονται πλρης με μια αντλα γλακτος υψηλς απδοσης. Οι μονδες συλλογς μπορον να συνδεθον με εξοπλισμ πρψυξης στε να ψχουν το γλα πριν εισλθει στην δεξαμεν.

Πλυντρια
HYPERCLEAN II
με δοσομετρικ αντλα απορρυπαντικο
(ΠΡΟΠΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΥΣΗ-ΞΕΒΓΑΛΜΑ)            

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ FULLCLEAN PLUS

λεγχος και παρακολοθηση του πλυσματος του αμελκτριου. Το πλυντριο Fullclean Plus χει σστημα πλρης εσωτερικς κυκλοφορας που μεινει την κατανλωση νερο και απορρυπαντικν, και παρχει καθαρ περιβλλον παραγωγς γλακτος. Η αυτματη δοσολογα των απορρυπαντικν συντελε σε να αποδοτικτερο και οικονομικτερο σστημα καθαρισμο που παρλληλα εναι και φιλικ προς το περιβλλον.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ DIAMOND

Πλρως αυτοματοποιημνο σστημα με ενσωματωμνη αυτματη δοσομετρικ αντλα απορρυπαντικο. Πλρης λεγχος και παρακολοθηση του πλυσματος του αμελκτηρου.

Παλμοδτες: Το σστημα Quadro-puls και ο παλμοδτης ηλεκτρονικο τπου Legato εναι η καρδι της εγκατασττης του αμελκτηρου. Μαζ παρχουν σωστ παλμοδτηση ζωτικ για αποδοτικ αμελγ. Το σστημα Quadro-puls εναι ικαν να παρχει μια πλρης σειρ ρθμισης των παλμν απ 10 ως 180 παλμος αν λεπτ για ταχτερο και πλρες ρμεγμα, εν χει δυναττητα ρυθμσεως της σχσης (difference) απ 10:90 ως 90:10.

Ανοξεδωτος κδος 25 λτρων
(με παλμοδτηση και αρμεκτικ μονδα αγελδων)

Πλαστικς κδος 30 λτρων
(με παλμοδτηση και 2 αρμεκτικς μονδες προβτων)

Παγολεκνες: Η Fullwood προσφρει παγολεκνες για λες τις εφαρμογς. Κλειστο ανοιχτο τπου μοντλα, μεσης εκτνωσης συστημτων διατρησης ψξης. Οι δεξαμενς διατρησης ψξης δετερης γενις της Fullwood εναι σχεδιασμνες στε να ψεκζουν παγωμνο νερ στο εσωτερικ τοχωμα της δεξαμενς μεινοντας τους χρνους ψξης στους 10 0C περπου στο 50% σε σγκριση με εναλλακτικ συστματα. Το γλα παγνει αμσως και μεινει τσι την κατανλωση ρεματος.
      


Η παραγωγ γλακτος απαιτε την επτευξη υψηλν στνταρ τσο στην αλυσδα παραγωγς σο και στην συντρηση.

Για να το εξασφαλσουμε αυτ λα τα προντα μας ανταποκρνονται στα υψηλτερα κριτρια και η Fullwood χει εκπαιδευμνους αντιπροσπους και διανομες σε λη την Ελλδα  που σας εξασφαλζουν την παροχ αξιπιστης συντρησης και ανταλλακτικν για 365 μερες το χρνο.

Η Fullcare χει σχεδιαστε στε να βοηθ λους τους κατχους Fullwood στε να διασφαλζουν την ποιτητα που απαιτε ο πελτης. Παρχει τεκμηριωμνο και σχεδιασμνο πργραμμα συντρησης για συνεπ, υψηλς απδοσης και μεγλης διρκειας ζως εξοπλισμ.
 
Τεχνικ υποστριξη – SERVICE
 
Προσφρουμε πλρης εξοπλισμος κτηνοτροφικν μονδων που ανταποκρνονται στις ανγκες του κθε κτηνοτρφου. Προτεραιτητα μας εναι η επιλογ ποιοτικν και ευλικτων συστημτων ρμεξης για γργορο και ξεκοραστο ρμεγμα.

Η υψηλ ποιτητα κατασκευς των αμελκτηρων σε συνδυασμ με τις ανταγωνιστικς τιμς στην αγορ εναι να απ τα βασικτερα συστατικ της επιτυχημνης πορεας μας στον τομα της κτηνοτροφας.

Το καταρτισμνο τεχνικ προσωπικ εγγυται την ρτια λειτουργα των μονδων σας και ιναι σε θση να σας παρχει οποιαδποτε στριξη εσες επιθυμεται. Απ τον σχεδιασμ του στβλου σας ως και μετ την πληση παροχ υπηρεσιν στον εξοπλισμ που διαθτεται.

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ &  ΕΓΚΥΡΗ